Domandona

    Share
    avatar
    SkuNk
    GaNja Member
    GaNja Member

    Country : Italy
    Flag : Italy
    Posts : 85

    Domandona

    Post  SkuNk on Mon Nov 29, 2010 9:09 pm

    come sapete una volta aperto mumble non riesco a lanciare openarena. Scorrendo la cfg ho notato due comandi:
    cl_useMumble "0"
    cl_mumbleScale "0.0254"
    hanno qualcosa a che fare con Mumble e suo utilizzo??

    ________________________________________________________


    Have I to set these commands in a special way?
    cl_useMumble "0"
    cl_mumbleScale "0.0254"

    Because OA and Mumble don't work togheter...
    avatar
    Dark-Stranger
    Now! LEGALIZE IT! :D
    Now! LEGALIZE IT! :D

    Country : Italy
    Flag : Italy
    Posts : 651

    Re: Domandona

    Post  Dark-Stranger on Mon Nov 29, 2010 10:27 pm

    Sry skunk but i don't know anything about these settings..
    I'll try to find something about that..

    Bellaaaaaaaa
    avatar
    SkuNk
    GaNja Member
    GaNja Member

    Country : Italy
    Flag : Italy
    Posts : 85

    Re: Domandona

    Post  SkuNk on Tue Nov 30, 2010 1:57 am

    Grazie mille caro! anche per la traduzione Wink

    Bellaaa!! Thank You
    avatar
    Angel
    GaNja Member
    GaNja Member

    Country : Italy
    Flag : Italy
    Posts : 24

    Re: Domandona

    Post  Angel on Tue Nov 30, 2010 4:50 pm

    Hai provato a mettere cl_useMumble ad 1?

    Sponsored content

    Re: Domandona

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Thu Nov 23, 2017 4:47 am